Digikrant; naast of in plaats van papier

Pubble heeft iets nieuws: de Digikrant. We zijn ervan overtuigd dat dit dé toekomst is van de krant op internet. Want de Digikant schat uw mooie content op waarde, ook in letterlijke zin.

De nieuwe Digikrant ziet er aantrekkelijk uit en de flexibele vormgeving doet het uitstekend op elke desktop, telefoon of tablet. Nog interessanter is dat elke uitgever die iets online extra’s te bieden heeft, hiermee een nieuw verdienmodel in handen heeft. Dat kan met journalistieke content, maar ook met advertenties.

Om te beginnen biedt de Digikrant de mogelijkheid biedt om content geheel of gedeeltelijk achter een betaalmuur te plaatsen. Daarnaast kunnen er ‘op natuurlijke wijze’ advertenties in de Digikrant worden opgenomen. Dat kan een stilstaande advertentie zijn, maar ook een videofilmpje. In de eerste proefeditie van Brabants Centrum zien we bijvoorbeeld de vestigingsmanager van de lokale Albert Heijn die ons op de aanbiedingen van deze week wijst. Een nieuwe, opvallende en zeer krachtige manier van lokaal adverteren!

Maar ook voor wie (nog) niets extra’s heeft, is de Digikrant een schitterend middel om de krant digitaal te versturen naar klanten, lezers en andere bekende adressen.

Het maken van de Digikrant doe je in Pubble, waarbij je volop gebruikmaakt van de bekende mogelijkheden om content snel en flexibel door te plaatsen. Een paar muisklikken en de job is done!

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor de eerste editie van Brabants Centrum

Reacties

reacties