Afbeelding

Lokale nieuwspagina’s van ANP direct uit Pubble

Nieuws voor uitgevers

Lokale uitgevers kunnen nu gebruikmaken van lokale content van het ANP. Actueel, inhoudelijk en exclusief. Deze nieuwe service is beschikbaar dankzij een samenwerking van het ANP, JAWEL Media en Pubble.

De content bestaat wekelijks uit een volwaardig redactioneel artikel over een landelijk thema dat lokaal is uitgediept en aangevuld met een lokale statistiek. Bovendien kan er gebruik gemaakt worden van de beeldbank van het ANP.

Het grote voordeel is dat er geen (redactionele) werkzaamheden meer aan verricht hoeven te worden en dat de content exclusief via Pubble beschikbaar wordt gesteld; het kan zo in de lokale krant en/of op de website.

Dit alles tegen zeer aantrekkelijke tarieven.

Op maat voor elke titel
Het ANP verzorgt de lokale insteek op maat, dus met informatie en reacties uit de plaats of regio waarin de titel verschijnt. Kortom: kwalitatief zeer goede lokale inhoud die makkelijk en snel kan worden toegevoegd aan de eigen productie. 

Een nieuwskalender geeft aan welke onderwerpen wekelijks verwacht mogen worden. Het gaat om actuele thema’s, terugkerende nationale en internationale evenementen en seizoensitems. Daarnaast wordt er uiteraard altijd ingesprongen op de actualiteit. 

Meer informatie
JAWEL Media laat graag zien wat je kunt verwachten van deze content en wat de aantrekkelijke, laagdrempelige tarieven en voorwaarden zijn. Stuur een mailtje naar info@jawelmedia.nl of bel met Erwin Klein Wolterink: 06 55 70 68 55.