Logo pubble.nl

De Bode: 'Dit is het moment om innovatief te zijn'

  Nieuws

Stel, je begint met een schone lei, hoe zou je krant er dan uitzien? In West-Brabant en Zeeland valt het antwoord op die vraag in de brievenbus: de nieuwe weekkranten van Uitgeverij De Bode.  

De nieuwe Bode is een eigentijdse krant met daarin de mooiste, opvallendste en boeiendste verhalen uit de buurt. Ook het verhaal achter de mens wordt verteld. 

Eerste drie pagina's

Een belangrijk element in de formule is dat hét nieuwsthema van de week op de eerste drie pagina's fraai in woord en beeld wordt gebracht. Dat kunnen ook landelijke thema's zijn, waarbij de redactie op zoek gaat naar de effecten daarvan in de steden en dorpen van het verschijningsgebied.  

Aantrekkingskracht is enorm vergroot

"De aantrekkingskracht van de Bode is enorm vergroot", stellen de uitgevers Luuk Roozeboom en Monique Elst in het eerste nieuwe nummer. "We houden onze lokale binding met het verenigingsleven, maar daarnaast bieden we ook ruimte aan het zakelijke nieuws uit de stad en dorpen. Lokale ondernemers, klein of groot, hebben stuk voor stuk mooie verhalen te vertellen en daar willen wij ze graag bij helpen." 

Geïnspireerd door corona-oplossingen

De coronacrisis heeft De Bode niet van deze stap weerhouden, integendeel. "Dit is hét moment om innovatief te zijn. Een moeilijke tijd, maar om ons heen zien we namelijk ook veel positieve gevolgen en creatieve ondernemers. Dat heeft ons ook geïnspireerd."

In Pubble

Alle nieuwe titels worden door De Bode in Pubble gemaakt. Pubble feliciteert alle medewerkers van Uitgeverij De Bode dan ook met deze mooie stap.

Blader hier door de eerste editie.

Nieuw: Pubble webinars!

Mooie vacature!

Ben jij frontend developer en ook nog een beetje heel erg goed, zeg maar geniaal in je werk? lees verder
Meer berichten

Meest recente berichten

Meer berichten