Logo pubble.nl

Met Pubble kom je soepel de thuiswerkwinter door

  Werken met Pubble

Of je de komende tijd nu thuis of op je anderhalvemeterkantoor werkt, je hebt overal de beschikking over Pubble. Zonder aanpassingen werk je snel en probleemloos door. 

Pubble is ervoor gemaakt om op verschillende locaties mee te werken. De freelancer levert vanuit huis de pagina aan, de verkoper boekt onderweg een order in en de redacteur plaatst nog tijdens die belangrijke bijeenkomst het allerlaatste nieuws online. 

Geen aanpassingen nodig
Zolang je maar verbonden bent met internet, heb je alle functionaliteiten beschikbaar. Dus voor thuiswerken zijn geen speciale aanpassingen nodig. In de praktijk zien we vaak een combinatie: een aantal mensen werkt vanuit huis, de anderen vanuit een (stiller) kantoor. De invulling blijft uiteraard een zaak van de uitgever, maar aan Pubble zal het niet liggen.

Lees ook: een advertentie opmaken kan overal

Werk gaat door
Wij zorgen ervoor dat Pubble goed blijft presteren, ook als het ineens heel druk is op de digitale snelweg. Zo gaat de uitgifte van kranten en nieuwssites gewoon door.

Blijf gezond
Door corona wordt het hoe dan ook een heel andere winter dan anders. Dus last but not least: hou vol en blijf positief en gezond!


Helpcentrum
Heb je vragen? Check de handleidingen in ons helpcentrum (het vraagteken-icoon). Daar kun je ook een bericht sturen aan onze helpdesk.

Nieuw: Pubble webinars!

Mooie vacature!

Ben jij frontend developer en ook nog een beetje heel erg goed, zeg maar geniaal in je werk? lees verder
Meer berichten


Meest recente berichten

Meer berichten