Logo pubble.nl

Inboeken en facturatie klaar voor de toekomst

  Werken met Pubble

Pubble heeft in de afgelopen periode de softwarecode van de module voor inboeken en facturatie volledig vervangen. 

De vernieuwingen maken Pubble voor alle gebruikers sneller en stabieler. Verder voldoet het aan de nieuwste en toekomstige eisen op het gebied van opslag van klant- en abonneegegevens (privacy). Daarmee zijn we klaar voor de toekomst.

Nieuwe mogelijkheden 

De nieuwe modules zijn gebouwd op moderne architectuur die ons nieuwe mogelijkheden geeft. Zo draait facturatie nu volledig geïsoleerd van alle andere processen binnen Pubble. Ook stelt het ons in staat om geruisloos updates door te voeren en automatische kwaliteitstesten uit te voeren. De nieuwe modules zijn voorzien van eigen api’s waarmee we naadloos blijven aansluiten op de diverse boekhoudpakketten die aan Pubble worden gekoppeld. 

UBL

De elektronische factuur is een van de nieuwe mogelijkheden. Daar lees je meer over in het artikel De e-factuur wordt direct bij de klant verwerkt  

Stabiele opbouw

Zoals je bij software-ontwikkeling vaker ziet, was de vorige inboek- en facturatiemodule het gevolg van organische groei. Dat betekende onder andere dat er per uitgever verschillende aanpassingen en uitzonderingen kwamen, om snel aan de specifieke wensen van gebruikers tegemoet te kunnen komen. Dat werkte goed, maar voor de toekomst is dat niet ideaal.

De nieuwe code is stabiel opgebouwd, waarmee de vroegere op-maat-oplossingen zijn opgenomen in de standaard instellingen. Het gevolg was dat sommige gebruikers die instellingen eenmalig moesten aanpassen alvorens verder te kunnen. Helaas zorgde dat bij de overgang voor enige hinder. In persoonlijke contacten hebben we dat zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Lees hier UBL: de e-factuur wordt direct bij de klant verwerkt

Nieuw: Pubble webinars!

Mooie vacature!

Ben jij frontend developer en ook nog een beetje heel erg goed, zeg maar geniaal in je werk? lees verder
Meer berichten

Meest recente berichten

Meer berichten