Afbeelding

Vaste bemanning (2)

Wie zijn de mensen achter de Pubble-code. En wel gezicht hoort bij de stem van de helpdesk? 

We stellen de vaste bemanning van Pubble aan je voor (deel 2).


Tessa
Ik ben de nieuwste 'stem' op de helpdesk van Pubble. Ik ga de Pubble-gebruikers en mijn collega's ondersteunen waar ik kan. En dat is steeds meer, want elke dag leer ik iets nieuws over hoe handig Pubble in een uitgeverij is.

Jeroen
Ik bouw de online-oplossingen binnen Pubble, waardoor je tijd bespaart bij 1001 dingen die wekelijks voorkomen. Bijvoorbeeld ons nieuwste snufje: de automatische publicatie van familieberichten op de website.

Lianne
Voordat je als uitgever met Pubble aan de slag gaat, stel ik alles voor je in en leg ik alles uit: je bent implementatiespecialist of niet. Maar ook daarna ben ik de rots in de branding. Met alle feedback zet ik onze ontwikkelaars aan het werk.

André
Bij Enter Media heb ik jarenlang mét Pubble gewerkt, dus die ervaring deel ik met je in de handleidingen van het helpcentrum, via de nieuwsbrief of tijdens een training.

Taco
Voor mij ligt een lijst met wensen en tips van de gebruikers van Pubble. Ik ontwikkel de software om die handige knopjes en slimme functies tot leven te brengen, zodat we Pubble nog prettiger maken om mee te werken.