Afbeelding

Omnyo, dat is Pubble voor retailers

Even voorstellen

Even voorstellen: Omnyo, het platform voor de complete marketingproductie. Eén systeem dat de project- en designworkflow van retailers automatiseert. Anders gezegd: Pubble voor retailers.

Een concreet voorbeeld zien we hier: de (kerst)aanbiedingen van Gamma in Nederland, Vlaanderen en Wallonië. De marketingmedewerkers van deze en andere grote retailers gebruiken Omnyio om hun aanbiedingen aan te prijzen in folders, banieren, geveldoeken en noem alle andere promotiemiddelen maar op.
Door het gebruik van templates gaat dat heel efficiënt. Aanpassingen kunnen zelf worden doorgevoerd, zodat er minder externe vormgevers ingeschakeld kunnen worden en er minder correctierondes nodig zijn. Daarnaast is de aanbieding met een paar klikken doorgezet naar een stoepbordposter, socialmediapost of banner.

Techniek van Pubble 

Klinkt bekend? Klopt, want in de machinekamer van Omnyo draait de techniek van Pubble. Omnyo is een samenwerking van Pubble Retail en marketingbureau Giesbers. Samen helpen we de marketingafdelingen van grote retailers in de Benelux efficiënter te werken en kosten te besparen. Dat betekent in de praktijk: soepel samenwerken met de DTP-studio, een geoptimaliseerd proces, sneller en directer kunnen publiceren en dat allemaal in één web-based platform.

Een kijkje nemen? www.omnyoretail.nl.

Wekelijks gemaakt in Omnyo. Helaas, deze aanbiedingen zijn niet meer geldig.