Logo pubble.nl

Voorpagina's van deze week

Hier vind je antwoord op al je Pubble-vragen

Ben je even kwijt hoe iets werkt in Pubble? Of moet je iets doen wat je nog niet eerder hebt gedaan? Kijk dan eens rustig rond in ons Helpcentrum.

Je komt er door te klikken op het vraagteken rechtsboven in je Pubble-scherm. Daar vind je antwoord op alle Pubble-vragen. We bieden er korte handleidingen met duidelijke plaatjes aan die je meteen op weg helpen. 

Tip: Heb je een kwartiertje over? Struin dan eens rond in het Helpcentrum. Wie weet stuit je op een functie, knop of werkwijze die je nog niet kende. Zo maak je het werken in Pubble nog leuker.

Op trefwoord
Typ een trefwoord in het zoekvenster en je ziet wat het Helpcentrum over dit onderwerp in petto heeft.

Per categorie
Ook kun je per categorie langs de lijsten met hoofdstukken  scrollen.

Onderaan de artikelen in het Helpcentrum kun je laten weten of je het artikel nuttig vond. Dat helpt ons in het verder verbeteren. 

Als je meer vragen hebt, kun je uiteraard een bericht naar onze helpdesk sturen.

Hoe? Klik op het vraagteken en kies vervolgens 'aanvraag indienen' 

.

Nieuw: Pubble webinars!

Ganzenbord je fit!

De hele familie blijft thuis, dus dacht uitgever Rodi aan het ganzenbordspel. Maar dan wel een editie waar je wat beweging bij krijgt... lees verder
Nieuw: Pubble webinars!

Steun van Den Haag en de regio?

De regeringspartijen willen dat het kabinet zich gaat inzetten voor het voortbestaan van lokale en regionale kranten, die in zwaar weer terecht zijn gekomen door... lees verder
Meer berichten

Meest recente berichten

Meer berichten