Afbeelding

Voor wie ons nog niet kent: dit is Pubble

Nieuws voor uitgevers

Eén productiesysteem voor print en online. Ontworpen vanaf de werkvloer van de uitgeverij. Doorontwikkeld aan de hand van feedback van de gebruikers. Volledig in de cloud. En geschikt voor uitgeverijen van elke omvang. Dat is Pubble.

Meer dan 500 titels

Uitgevers maken dagbladen, weekbladen, specials, magazines en websites met Pubble: bij elkaar meer dan 500 titels, online en print. Zo is Pubble uitgegroeid tot de belangrijkste leverancier van de Nederlandse uitgeverijsector.

Makkelijker en sneller

Want Pubble is meer dan een contentmanager. Het systeem automatiseert de complete productie en optimaliseert de totale workflow op elke afdeling. Doordat Pubble één systeem is, komen alle werkstromen in de uitgeverij samen. Van print naar online - en andersom. 

Altijd overzicht

Verkoop, redactie, opmaak: iedereen werkt aan zijn deel van de uitgave, op elk moment van de productie, terwijl er altijd overzicht is. Dat werkt niet alleen heel prettig, het is ook nog eens erg efficiënt. En na de publicatie volgen facturatie en rapportage: ook die zijn geautomatiseerd.

Minder deadlinestress

Pubble is geschikt voor stramiengedreven werken. Dat zorgt voor tijdwinst, meer overzicht, strakke vormgeving en minder deadlinestress. Tegelijk biedt Pubble ook volop ruimte voor flexibiliteit en creativiteit: in welke lay-out dan ook.

Besparing

Kortom: werken in Pubble bespaart tijd en geld, terwijl je elke print- en online-uitgave op tijd en helemaal naar wens produceert.

Contact

Meer weten over hoe Pubble uitgeven makkelijker maakt?
Kijk op onze andere website pubble.cloud of neem vrijblijvend contact op via info@pubble.nl.