Logo pubble.nl

Voorpagina's van deze week

Zomerupdate: dit zijn nieuwe dingen in Pubble

We hebben hard gewerkt aan de zomerupdate 2020. Voor jou als gebruiker van Pubble levert dat een aantal verbeteringen en veranderingen op. 

Die zetten we hier even op een rijtje.

1. Inloggen
Het inloggen gaat voortaan nog veiliger: in twee stappen. Dat betekent dat je naast je wachtwoord ook een SMS-code of een verificatie-app nodig hebt. Heb je geen verificatie-app, kies dan bij het inlogscherm voor de SMS-code. Kies hiervoor je eigen telefoonnummer.
2. Ster voor premium-artikelen
Een webartikel plaats je nu met één muisklik achter het betaalhekje.

Bovenin de editor staat de ster voor premium-artikelen. Activeer de ster en het artikel is premium (gesloten content). Nogmaals klikken en het artikel is niet-premium (open content). 


Dit geldt uiteraard alleen voor uitgevers die betaalde content aanbieden. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Pubble.

3. Preview in teksteditor
Tijdens het tekstverwerken kun je de preview vernieuwen via de toetsencombinatie control + E / command + E.

Nieuw is dat je in de preview snel en makkelijk een tekstpassage kunt vinden. Je leest er meer over in het Helpcentrum.

 

Open het Helpcentrum via het vraagteken, zoek op 'Preview krantenartikel'

4. Foto-overzicht
Pubble toont de zoekresultaten in het fotoarchief voortaan in blokken per dag. En van de recente uploads zelfs in blokken van 4 uur. Dit helpt je op dagen dat er veel foto's binnenstromen.
Maar ook bij het zoeken geeft het meer overzicht.

Hier zochten we op 'markt'. We zien duidelijk onderscheid tussen de fotoseries per datum.5. Plaatsen op LinkedIn  
Vanuit Pubble kun je nu ook berichten posten op LinkedIn. Perfect voor je zakelijke berichten.
Je leest meer in dit artikel.6. Advertentie-indeling
Hoe meer wijzigingen je aanbrengt in de advertentie-indeling, hoe meer seconden er nodig zijn om deze wijzigingen te verwerken (na het klikken op opslaan).

Nieuw is dat je de pagina na het opslaan al meteen kunt verlaten om verder te werken. Op de achtergrond gaat Pubble door met de verwerking van de wijzigingen. Pas als de wijziging is verwerkt, is de nieuwe preview op de pagina te zien.Helpcentrum
Heb je vragen? Check de handleidingen ons helpcentrum (het vraagteken-icoon). Daar kun je ook een bericht sturen aan onze helpdesk.


Nieuw: Pubble webinars!

Ganzenbord je fit!

De hele familie blijft thuis, dus dacht uitgever Rodi aan het ganzenbordspel. Maar dan wel een editie waar je wat beweging bij krijgt... lees verder
Nieuw: Pubble webinars!

Steun van Den Haag en de regio?

De regeringspartijen willen dat het kabinet zich gaat inzetten voor het voortbestaan van lokale en regionale kranten, die in zwaar weer terecht zijn gekomen door... lees verder
Meer berichten

Meest recente berichten

Meer berichten