Afbeelding
Foto Wijchens Weekblad Wegwijs

Weekblad Wegwijs strikt burgemeester voor lancering website

Nieuws voor uitgevers

Ook Weekblad Wegwijs zet de stap naar digitale nieuwsvoorziening. Tot genoegen van de burgemeester van Wijchen, die de gloednieuwe website hoogstpersoonlijk onthulde.

In papieren vorm verschijnt het weekblad al 57 jaar. Sinds 2004 is er ook een digitale variant. Nu komt daar een actuele nieuwssite bij, waarop ook weer de digitale versie van de krant te vinden is. 

Gemeentepagina’s

Opvallend is de sectie van de gemeentepagina’s, waar de gemeentepagina’s uit de krant ook nog eens apart te vinden zijn. Wel zo makkelijk, zo ervoer burgemeester Helmer toen ze na de onthulling meteen op de nieuwe website begon rond te klikken.

Snel en efficiënt

Door samen te werken met Pubble, kan de redactie van Wijchens Weekblad Wegwijs de actuele website snel en efficiënt voorzien van berichten.

Op smartphone en papier

Eigenaar Ronnie Reijnen verwacht met de nieuwe website vooral de jongere generatie(s) te bedienen. Dat betekent niet dat de papieren krant minder belangrijk wordt. “Allerlei onderzoeken, zowel landelijk als lokaal, geven aan dat een papieren weekblad nog steeds het hoogste percentage lezers heeft. Dus voor alle bezorgde Wijchenaren; geen zorgen want de papieren krant blijft gewoon bestaan”, weet Reijnen.