<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=pubble.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo pubble.nl

Zomerupdate: dit zijn nieuwe dingen in Pubble

  Werken met Pubble

We hebben hard gewerkt aan de zomerupdate 2020. Voor jou als gebruiker van Pubble levert dat een aantal verbeteringen en veranderingen op. 

Die zetten we hier even op een rijtje.

1. Veilig inloggen
Het inloggen gaat voortaan nog veiliger: in twee stappen. Dat betekent dat je naast je wachtwoord ook een SMS-code of een verificatie-app nodig hebt. Heb je geen verificatie-app, kies dan bij het inlogscherm voor de SMS-code. Kies hiervoor je eigen telefoonnummer.
2. Ster voor premium-artikelen
Een webartikel plaats je nu met één muisklik achter het betaalhekje.

Bovenin de editor staat de ster voor premium-artikelen. Activeer de ster en het artikel is premium (gesloten content). Nogmaals klikken en het artikel is niet-premium (open content). 


Dit geldt uiteraard alleen voor uitgevers die betaalde content aanbieden. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met Pubble.

3. Preview in teksteditor
Tijdens het tekstverwerken kun je de preview vernieuwen via de toetsencombinatie control + E / command + E.

Nieuw is dat je in de preview snel en makkelijk een tekstpassage kunt vinden. Je leest er meer over in het Helpcentrum.

 

Open het Helpcentrum via het vraagteken, zoek op ‘Preview krantenartikel’

4. Foto-overzicht
Pubble toont de zoekresultaten in het fotoarchief voortaan in blokken per dag. En van de recente uploads zelfs in blokken van 4 uur. Dit helpt je op dagen dat er veel foto’s binnenstromen.
Maar ook bij het zoeken geeft het meer overzicht.

Hier zochten we op ‘markt’. We zien duidelijk onderscheid tussen de fotoseries per datum.


5. Foto koppelen aan artikel
Bij het koppelen van een foto aan een web- of krantenartikel verschijnt een vernieuwd jasje. Nieuw is dat hier per foto de bewerking door Claro kan worden uitgezet. De overige functies zijn onveranderd.

6. Automatisch opslaan
Het automatisch opslaan tijdens de tekstbewerking kan per gebruiker worden ingesteld bij de gebruikersinstellingen. Dit opslaan gebeurt continu, vergelijkbaar met Google docs.

7. Plaatsen op LinkedIn  
Vanuit Pubble kun je nu ook berichten posten op LinkedIn. Perfect voor je zakelijke berichten.
Je leest meer in dit artikel.

8. Advertentie-indeling
Hoe meer wijzigingen je aanbrengt in de advertentie-indeling, hoe meer seconden er nodig zijn om deze wijzigingen te verwerken (na het klikken op opslaan).

Nieuw is dat je de pagina na het opslaan al meteen kunt verlaten om verder te werken. Op de achtergrond gaat Pubble door met de verwerking van de wijzigingen. Pas als de wijziging is verwerkt, is de nieuwe preview op de pagina te zien.

9. Nieuwe icoontjes
Linksboven op de plank staan nieuwe icoontjes (voor de functies die je daar gewend bent).

10. Meerdere factuuradressen
Op de klantenkaart kunnen meerdere factuuradressen worden ingevoerd, gescheiden door ; (puntkomma).


Uitgebreidere uitleg vind je in ons helpcentrum. Klik op het vraagteken in Pubble en zoek op ‘zomerupdate’<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=pubble.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Nieuw: Pubble webinars!

Mooie vacature!

Ben jij frontend developer en ook nog een beetje heel erg goed, zeg maar geniaal in je werk? lees verder
Meer berichten


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=pubble.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Meest recente berichten

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=pubble.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>