<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=pubble.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo pubble.nl

Pubble verwelkomt nieuwe uitgevers in binnen- en buitenland

  Nieuws voor uitgevers

De Pubble-familie groeit flink en daar zijn we bijzonder trots op. In de afgelopen maanden hebben we deze uitgevers en titels mogen verwelkomen: Noordpers, BrugMedia, Flensborg Avis, Let op  Woudenberg, de Bommelerwaardgids en de MooiKasterleeKrant.

Een groeiend aantal grote en kleine uitgeverijen vertrouwt nu dagelijks op Pubble. We stellen onze nieuwe gebruikers graag even voor.


Flensborg Avis
Flensborg Avis verschijnt dagelijks in Zuid-Sleeswijk, een gebied in Noord-Duitsland, grenzend aan Denemarken. De redactie van Flensborg Avis volgt de ontwikkelingen in dit grensland en richt zich in het bijzonder op de Deense minderheid in dit gebied.
Pubble ontwikkelde een state-of-the-art nieuwssite. Ook de papieren abonneekrant wordt dagelijks in Pubble gemaakt.
www.fla.de

Duits streeknieuws in het Deens


NoordPers
NoordPers is uitgever van een abonneekrant en negen huis-aan-huis nieuwsbladen in Groningen en Drenthe, met een gezamenlijke oplage van ruim 255.500 exemplaren. De titels gaan gefaseerd over op tabloid-formaat en krijgen dus een geheel nieuw uiterlijk. Daarnaast verzorgt de redactie voor elke titel een actuele nieuwssite.
“Wij willen moderniseren en met Pubble kunnen we doorpakken. We hebben nu meer vrijheid met thuiswerken en onze klant heeft meer inzicht in plaatsingen”, licht Jan-Jaap Bakker toe.
De Zuidenvelder was een van de eerste in het nieuwe jasje, wat samenviel met het zilveren jubileum van dit nieuwsblad voor Zuid-Drenthe. Gefeliciteerd!
zuidenvelder.info | veldenkrant.info | koerier.info | eemslander.info | ommelander.info 


In een nieuw jasje gestoken


BrugMedia
Al meer dan 25 jaar is BrugMedia geworteld in de regio als uitgever van de nieuwsbladen De Brug, De Swollenaer, DeDrontenaar.nl, De Stadskoerier, Schaapskooi, deHattemer.nl en Zeewolde Actueel. Ook online worden de nieuwsartikelen dagelijks veel bekeken.
“Wij zijn constant in ontwikkeling, het is een veranderende markt. Pubble sluit daar goed bij aan”, zegt Johan van der Kolk van BrugMedia. Een van die nieuwe ontwikkelingen is de introductie van premium-content in De Stadskoerier.
De Brug | De Swollenaer | De Stadskoerier | DeDrontenaar.nl | Schaapskooi | Zeewolde Actueel | deHattemer.nl


De Stadskoerier slaat een nieuwe weg in


Let op Woudenberg
In Woudenberg kwam er een huis-aan-huiskrant bij: Let op Woudenberg. Deze uitgave van Join Communicatie en de Woudenbergse Drukkerij onderscheidt zich als een krant van en voor de Woudenbergers. De gebroeders Erwin en Wiljo Klein Wolterink zijn twee van de initiatiefnemers. Met hun Jawel Media zijn zij al langer partner van Pubble.
Uit de lezersreacties blijkt dat Let op Woudenberg zeer positief wordt ontvangen.
letopwoudenberg.nl


Een nieuwe krant in Woudenberg


Bommelerwaardgids
Met nieuws, uittips, streekinformatie en complete verenigingen- scholen- en bedrijvengidsen zet De Bommelerwaardgids al sinds 2009 de regio Bommelerwaard als geheel op de kaart. Dit jaar is het online platform flink opgefrist door Bureau van den Oever, de nieuwe eigenaar.
Nieuw is de toevoeging van een papieren editie die eens per 14 dagen verschijnt. De samenwerking met Pubble is daar het gevolg van.
bommelerwaardgids.nl

Nu ook op papier


De MooiKasterleeKrant

De inwoners van het Belgische Kasterlee, Lichtaart en Tielen krijgen hun krant terug, zo lezen we op de voorpagina van de allereerste MooiKasterleeKrant. Het is de opvolger van het weekblad De Postiljon, dat na 40 jaar ophield te bestaan. Jan Verhoeven en Griet Verwaest zijn de initiatiefnemers.
Aan de titel en vormgeving is direct te herkennen dat het om een telg van de (Nederlandse) Mooi-familie gaat. Dit concept uit Sint Oedenrode is er ook in Laarbeek, Son en Breugel, Boxtel, Schijndel en Bernheze.
mooikasterlee.be<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=pubble.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Nieuw: Pubble webinars!

Mooie vacature!

Ben jij frontend developer en ook nog een beetje heel erg goed, zeg maar geniaal in je werk? lees verder
Meer berichten


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=pubble.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Meest recente berichten

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=pubble.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>