Logo pubble.nl

120 kranten van start met lokale pagina ANP

  Nieuws voor uitgevers

In zo’n 120 lokale kranten verscheen deze week de eerste pagina die is gemaakt door het ANP. Deze nieuwe service is beschikbaar dankzij een samenwerking van het ANP, JAWEL Media en Pubble.

Het ANP levert wekelijks een actueel artikel op landelijke hoofdlijnen en verrijkt dat met lokale toevoegingen, zoals een lokale reactie of regionale cijfers. Daarmee wordt het toch een lokaal getint artikel.

De trend in kinderarmoede in Nederland was de aanleiding voor het eerste artikel in deze opzet. Alle verschillende versies werden via Pubble succesvol doorgegeven aan de deelnemende uitgevers, waarna de eindredacteur de pagina met enkele klikken kon koppelen aan de eigen pagina-layout.

Het grote voordeel is dat er geen (redactionele) werkzaamheden meer aan verricht hoeven te worden en dat de content exclusief via Pubble beschikbaar wordt gesteld; het kan zo in de lokale krant en/of op de website.

Versterken
In de komende weken ligt de focus op de onderwerpkeuze en de verdere uitdieping van de artikelen. De deelnemende uitgevers worden daar nauw bij betrekken. Het doel is om de bijdrage redactioneel verder te versterken aan de hand van de feedback van de uitgevers.

Meer informatie
Stuur een mailtje naar info@jawelmedia.nl of bel met Erwin Klein Wolterink: 06 55 70 68 55.


Nieuw: Pubble webinars!

Mooie vacature!

Ben jij frontend developer en ook nog een beetje heel erg goed, zeg maar geniaal in je werk? lees verder
Meer berichten

Meest recente berichten

Meer berichten