Afbeelding

Zo werkt de website-service van Pubble

Nieuws voor uitgevers

Een nieuwe rubriek, een extra bannerpositie of een andere volgorde op de homepage: een nieuwssite is nooit af. Pubble kan toevoegingen en aanpassingen snel en correct uitvoeren. Met een rittenkaart is dat voordeliger.

Sneller aanpassen

Doordat we alle webtitels hebben omgezet naar een nieuw platform, kunnen we sneller webaanpassingen doen. Voor elke uitgever betekent dat meer flexibiliteit en maatwerk. Denk aan het toevoegen van een uitgelichte artikelenserie op de homepage, een commerciële seizoensinhaker of gewoon omdat je vindt dat je de website af en toe eens moet vernieuwen (groot gelijk!).

Via de helpdesk

Het werkt eenvoudig: bespreek de gewenste aanpassing of toevoeging met onze helpdesk en wij zorgen dat dat snel en correct wordt uitgevoerd. De werkzaamheden worden gefactureerd volgens onderstaand tarief (exclusief BTW).


Standaard
Aanbieding
Aanpassingen en
toevoegingen
per kwartier
€ 19,25
4 uur rittenkaart
€ 250

Rittenkaart

Met de rittenkaart van € 250,- wordt de website-service handiger en voordeliger. De eerste 4 uur zijn vooraf betaald, het scheelt tijd aan administratie en het biedt een financieel voordeel ten opzichte van vier losse uren. 

Rittenkaart aanvragen? Bel of mail Pubble: 0294-410054 of helpdesk@pubble.nl

Ook vaste pagina’s

De rittenkaart geldt ook voor het aanpassen of aanmaken van vaste pagina’s zoals contactgegevens en de nieuwste advertentietarieven.

Maatwerk

Kortom: elke uitgever kan de nieuwssite naar eigen smaak (laten) inrichten en/of aanpassen. Het nieuwe webplatform biedt daarvoor uiteenlopende mogelijkheden. Buiten deze standaard blijven we uiteraard ook specifieker maatwerk leveren, maar dat doen we in overleg en valt buiten de rittenkaart.

  
Meer weten over deze en andere mogelijkheden? Bel ons gerust voor een afspraak.


Meer online mogelijkheden: