Afbeelding

Nieuw: de agenda-vermelding die geld oplevert

Nieuws voor uitgevers

De techniek achter onze Agendamodule hebben we vernieuwd. Als uitgever kan je de agendapagina’s nu meer naar eigen smaak inrichten. Nog interessanter is dat we nu de mogelijkheid bieden om agendaberichten tegen betaling in te sturen.

Ooit tijdrovend

Het op een rij zetten van alle activiteiten in de buurt, was ooit een tijdrovende klus voor de redactie. De slimme Agendamodule van Pubble heeft dat grotendeels geautomatiseerd. De stroom aan aankondigingen vloeit efficiënt en overzichtelijk in de website en in de krant. Zoals in op Texel of in de Achterhoek.

Flexibeler

Wat die website betreft: ook de Agendamodule sluiten we nu aan op de nieuwste webtechniek. Dat maakt de indeling flexibeler en het bladeren sneller. Het eerste voorbeeld daarvan vind je in het Gooi.

Opvallen tegen betaling

Op verzoek van verschillende uitgevers voegen we er binnenkort een interessante functie aan toe: opvallen tegen betaling. Wie via de website een activiteit aanlevert, krijgt na het inzenden de mogelijkheid om tegen betaling de activiteit uit te lichten. Betalen kan meteen via iDEAL. Als dat is gelukt, laat Pubble deze aankondiging automatisch opvallen in het online-activiteitenoverzicht. 

Extra service en inkomsten

De uitgever kan zo dus een extra service leveren aan activiteitenaanbieders en inkomsten halen uit de agenda op de website. Prijs en voorwaarden bepaal je uiteraard zelf. 

Binnenkort meer

Hoe dat opvallen eruitziet, laten we binnenkort zien op deze blog.