Afbeelding

Nieuw: de agenda-vermelding die geld oplevert

Nieuws voor uitgevers

In onze vernieuwde Agendamodule zitten interessante nieuwe mogelijkheden. Zoals het laten betalen voor aankondigingen die moeten opvallen. 

Snel en soepel

Ooit een tijdrovende klus voor de redactie: het op een rij zetten van alle activiteiten in de buurt. De slimme Agendamodule van Pubble heeft dat grotendeels geautomatiseerd. De stroom aan aankondigingen vloeit efficiënt en overzichtelijk in de website en in de krant. Zoals in op Texel of in de Achterhoek.

Flexibeler

De techniek achter de Agendamodule hebben we gemoderniseerd. Dat maakt de lay-out en het gebruik van de online agenda flexibeler en sneller. Het eerste voorbeeld daarvan vind je in het Gooi.

Opvallen tegen betaling

Op verzoek van verschillende uitgevers voegen we er een interessante functie aan toe: opvallen tegen betaling. De organisator die via de website een aankondiging van zijn of haar activiteit instuurt, krijgt na het inzenden de mogelijkheid om tegen betaling die activiteit te laten opvallen. Betalen kan meteen via iDEAL. 


Twee opvallende posities

Dat opvallen kan op twee manieren. 

1: in het online-activiteitenoverzicht. 


2: bovenaan op de startpagina. 


De prijs en voorwaarden bepaal je zelf.

Extra service en inkomsten

De uitgever kan zo dus een extra service leveren aan activiteitenaanbieders én inkomsten halen uit de agenda op de website. 

Meer informatie

Meer weten? Stuur ons even een mailtje