Afbeelding
Plannen van Pubble

Waar onze ontwikkelaars van smullen

Nieuws voor uitgevers

Laatst zei een tevreden Pubble-gebruiker tegen ons: fijn dat jullie het programma blijven ontwikkelen. Dat vinden we zelf nou ook. Want Pubble is eigenlijk nooit af. Dus is de vraag: wat gaat de toekomst brengen?

Nieuwe functies

Omdat het altijd handiger en beter kan, werken onze ontwikkelaars vlekjes weg en voegen ze handige nieuwe functies toe. Dat is alvast punt één. Op de pagina ‘Wat is nieuw in Pubble’ houden we de belangrijkste punten bij.

Nieuwe techniek

Punt twee heeft te maken met de achterliggende techniek. Die ontwikkelt zich in rap tempo en maakt steeds weer nieuwe dingen mogelijk. En daar smullen onze ontwikkelaars van. Want daarmee kunnen onderdelen van Pubble nog weer beter, mooier, handiger, sneller en prettiger werken. Het nieuwe webplatform is daar een voorbeeld van.

Nieuwe Pubble

Wat we natuurlijk niet willen is dat grote tussentijdse vernieuwingen het werken met Pubble telkens in de war gooien: de productie moet door! Dus gaan we voorlopig alleen áchter de schermen langs alle functionaliteiten, knopjes en vakjes. Zodat we uiteindelijk uitkomen bij een geheel vernieuwde Pubble: draaiend op de techniek van de nieuwste generatie en helemaal klaar voor de toekomst.

Goeie vraag

Wanneer kunnen we daar wat van zien? Goeie vraag (we stellen hem hier zelf ook steeds). Maar het proces van ontwikkelen, inpassen en testen kost tijd. We zijn dus onderweg, maar een concrete aankomsttijd kunnen we nog niet geven. 

Wat we wel kunnen zeggen: hou onze nieuwsbrief en blog goed in de gaten.