Afbeelding

Gemert Media met Pubble soepel de toekomst in

Nieuws voor uitgevers

Na de overname en verregaande samenwerking met de andere titels was het voor Gemert Media een logische stap: werken met Pubble.

Marcel Bosmans en Rob Vlemmings zijn de bekende Gemertse gezichten achter de uitgeverij. Ze geloven sterk in lokaal nieuws en een actieve rol binnen de lokale gemeenschap. Met hun Gemerts Nieuwsblad bereiken ze wekelijks 25.000 huishoudens in de regio. Daar komen de website en de app nog eens bij.

De Brug, De Rosbode, MooiLaarbeek

Bij hun uitgeverij horen sinds kort ook Weekblad De Brug in Sint-Michelsgestel en De Rosbode in Rosmalen, die blijven verschijnen onder de vertrouwde vlag van Jan & Jan Media. Daarnaast is er de verregaande samenwerking met MooiLaarbeek.

Klaar voor de toekomst

Uiteraard is het logisch om voor alle titels één productiesysteem te gebruiken. Marcel: “MooiLaarbeek werkte al met Pubble. Dat was voor ons het systeem dat het meest toekomstbestendig is.”

Nieuwsapp

En hij wijst trots op de gloednieuwe app, die volgt uit de soepele connectie van Pubble en appbouwer Pinch. “De app is in de eerste drie weken al tweeduizend keer gedownload. Daar zijn heel zeer tevreden mee.”