Afbeelding

Een app betekent: meer lezers, meer betrokkenheid

Pubble PLUS

Met een app vergroot je je bereik, terwijl de betrokkenheid van al die lezers ook nog eens toeneemt. Als uitgever kun je eigenlijk niet zonder. Gelukkig sluit Pubble perfect aan op de nieuwsapp’s van verschillende bouwers.

De voordelen van een app
- extra kanaal
- meer lezers, meer betrokkenheid
- presenteert de berichten op de beste mogelijke manier
- duidelijke herkenbaarheid van merk/titel
- toegesneden op premium content

Hoe werkt het

Pubble levert een output van content die naadloos aansluit op de apps van deze ontwikkelaars: Pinch,  ePublisher, Visiolink en het platform van Brabants Centrum. Is die connectie gelegd, dan zijn de berichten op de app altijd actueel.  

Pinch

Met de app van Pinch is iets bijzonders aan de hand. Deze ontwikkelaar biedt Pubble-klanten dezelfde app aan die Nederlands Dagblad gebruikt, maar uiteraard in je eigen jasje zodat de lezer zich helemaal thuisvoelt in de omgeving van zijn favoriete lokale titel. Deze samenwerking verlaagt voor kleinere uitgevers de drempel naar een A-klasse app.

Belangrijkste kanaal

Voor landelijke media is de app nu al het kanaal waarmee ze de meeste mensen bereiken. Lokaal gaat het ook die kant op. 

Meer betrokken

De betrokkenheid van de lezer bij het nieuwsmerk neemt dankzij de app enorm toe. Dat maakt een app nog belangrijker voor uitgevers. Immers: hoe meer betrokken de lezer raakt, hoe eerder hij te verleiden is tot een abonnement.

Premium

Ook lokaal de transitie van print naar online volop bezig. Dat geldt ook voor de opkomst van lokale betaalmuren. Een app is toegesneden op het aanbieden van premium content. 

Meer weten over de app? We vertellen er graag meer over. Neem vrijblijvend contact op met ons op voor meer informatie en prijsopgave: info@pubble.nl 0294 410054