Afbeelding

De campagnemodule is nog maar het begin

Nieuws voor uitgevers

Als we binnenkort onze verbeterde campagnemodule lanceren, is dat natuurlijk goed nieuws voor iedereen die zich bezighoudt met verkoop en marketing. Maar het is meer dan dat.

Want de campagnemodule is de eerste van een reeks vernieuwingen. We bouwen alle onderdelen om naar de nieuwste techniek, maar frissen ook het uiterlijk van Pubble op. We maken de schermen overzichtelijker en zetten sommige knopjes op een handigere plek. Zo wordt het werken in Pubble nog makkelijker. 

In de loop van 2024 verwachten we hierover meer nieuws te kunnen melden.

Maar nog even over de campagnemodule: die is onmisbaar

Voor verkopers en marketeers is de campagnemodule van Pubble onmisbaar. Want direct mailing naar prospects, respons meten, orders direct inboeken, omzetdoelen halen: je doet alles vanuit het vertrouwde systeem.

Heb je een aanbieding of komt er een special? De campagnemodule zorgt ervoor dat het maken en versturen van een mailing via de juiste klantenlijst snel is gepiept. Vervolgens hou je oog op de respons, de orders en de groei van de omzet. Contactmomenten worden automatisch bijgehouden, net als de voortgang van de order. Alles om zo efficiënt mogelijk te werken. 

‘Campagne’ is een van de Pubble PLUS-modules die aan de standaardlicentie kunnen worden toegevoegd. 

Meer informatie