Afbeelding

De pagina bewerken via InDesign, dat doe je voortaan zo

Werken met Pubble

Goed nieuws voor opmakers, dtp-ers en andere grafische Pubble-gebruikers. We hebben het makkelijker gemaakt om de Pubble-pagina’s te bewerken of te finetunen in InDesign.  

Gebruik je de PubbleApp? Dan ken je de werkwijze al van het maken van de advertenties (druk op de knop, opmaken, pdf uploaden en klaar!). Dat kan nu ook met een hele pagina. 

Gebruik je de Pubble App nog niet? Dan is dit een mooi moment om er kennis mee te maken. Je vindt alle info in ons Helpcentrum.

Zo werkt het

Met een druk op deze downloadknop haal je de pagina naar je lokale schijf. 

Pubble opent de pagina al voor je in InDesign, zodat je meteen aan de slag kunt. 

Na de bewerking van de pagina stuur je alles terug naar Pubble met één druk op de uploadknop. 

Voordelen

Deze methode heeft vele voordelen. Het gaat sneller, je hoeft niet meer te zoeken in je downloadmap, je kunt niet per ongeluk een verkeerde pagina uploaden en Pubble sluit alle koppelingen voor je in. 

Kortom: Pubble maakt het eenvoudig.

Uitleg in het Helpcentrum

In ons Helpcentrum vind je de uitleg en een video op de pagina ‘Bewerken in InDesign via de PubbleApp’. Klik op het vraagteken en zoek op: pagina bewerken.

PubbleApp

Om van de functie gebruik te kunnen maken, moet je eerst de PubbleApp (opnieuw) installeren. Ook dat wordt uitgelegd in het helpartikel ‘Bewerken in InDesign via de PubbleApp’.