<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=pubble.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo pubble.nl

Welkom bij de familie: nieuwe websites en kranten via Pubble

  Nieuws voor uitgevers

In de afgelopen maanden is de Pubble-familie verder gegroeid. We zijn er trots op dat we deze uitgevers en titels hebben mogen verwelkomen en stellen ze graag even voor.


De Toren 

Weekblad De Toren uit Hardenberg bestaat 65 jaar en viert dat met een make-over. Dat viel mooi samen met de overstap naar Pubble. De Toren en De Toren van Twenterand hebben een moderne lay-out gekregen en ook beide websites zijn in een nieuwe jasje gestoken.

De Toren
De Toren Twenterand Bildt.nu

In Het Bildt, de streek rond het Friese Sint Annaparochie, is een nieuw digitaal platform gestart: Bildt.nu. Daar hoort ook een huis-aan-huiskrant bij. De uitgever is de Stichting Bildts Mediahuis. Het doel is om op te treden als lokale verbinder van jonge en oudere inwoners, toeristen en oud-inwoners. Bildt.nu wordt gemaakt met behulp van Pubble. De redactie maakte dit bericht over de lancering van de nieuwe krant, inclusief filmpje van hoe Bildt.nu van de pers rolt.

Bildt.nuLokaal aan Zee

Lokaalaanzee.nl is de nieuwe site voor iedereen die geïnteresseerd is in alles wat er gebeurt in en rond de kustplaatsen IJmuiden, Bloemendaal en Zandvoort. Met behulp van Pubble wordt de site dagelijks ververst. Lokaalaanzee.nl richt zich op de kustbewoners, op de bezoekers en op de ondernemers. De bezoeker van de website ziet daar duidelijk onderscheid in, toch blijft de site één geheel. 

BDUmedia is de uitgever van Lokaalaanzee.nl. Directeur Jeroen Cnossen zei in de BDU-media: “Het is heel bijzonder om in deze lastige tijd met een nieuw initiatief te komen. We denken echter dat dit een goed moment is om ondernemers een sterk platform te geven waar ze een grote groep mensen mee kunnen bereiken. Als alles straks weer open mag, kunnen we samen zorgen dat het weer gaat bruisen aan de kust.”

Lokaalaanzee.nlRecreatiekrant Veluwe 

De Recreatiekrant Veluwe is een ander initiatief van BDU Media. De krant verschijnt zes maal per jaar. Nieuw is het online platform: recreatiekrantveluwe.nl. Hierop is actuele informatie over toerisme op de Veluwe te vinden. De Recreatiekrant Veluwe biedt een uitgebreide agenda van activiteiten en evenementen op de Veluwe. De inhoud wordt samengesteld i.s.m. de Toeristische Informatie Punten, VVV’s en Visit Veluwe.

Recreatiekrantveluwe.nl


Lees ook: Pubble verwelkomt nieuwe uitgevers uit binnen- en buitenland


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=pubble.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Nieuw: Pubble webinars!

Mooie vacature!

Ben jij frontend developer en ook nog een beetje heel erg goed, zeg maar geniaal in je werk? lees verder
Meer berichten


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=pubble.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Meest recente berichten

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=pubble.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>