<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=pubble.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo pubble.nl

Probeer nu de ANP-pagina in Pubble

  Nieuws voor uitgevers

“Probeer het gewoon eens”, zegt Erwin Klein Woltering van JAWEL Media tegen lokale uitgevers die nog twijfelen over de lokale nieuwspagina van het ANP. 

Dit initiatief ging eind vorig jaar van start. Tientallen lokale titels voegen wekelijks op eenvoudige manier een kwalitatief goede nieuwspagina aan hun krant toe.

Landelijk en toch lokaal

Die nieuwspagina geeft een lokale insteek aan een landelijk nieuwsonderwerp, bijvoorbeeld door toevoeging van informatie en reacties uit de plaats of regio waarin de titel verschijnt. Ook is er altijd een lokale statistiek en een sprekende foto uit de ANP-beeldbank. 

Verzorgd door het ANP

Deze pagina wordt geheel verzorgd door het ANP, dus ook de lokale verdieping die per uitgever of titel verschillend is. Kortom: een paginagroot nieuwsverhaal dat eenvoudig kan worden toegevoegd aan de eigen krant.

Het grote voordeel is dat er geen (redactionele) werkzaamheden meer aan verricht hoeven te worden en dat het artikel via Pubble beschikbaar wordt gesteld; het kan zo in de lokale krant en/of op de website. Dit alles tegen een relatief lage prijs, zodat een besparing kan worden gerealiseerd.

Reacties positief

“De reacties zijn positief, de deelnemende uitgevers zijn erg tevreden”, meldt Klein Woltering van JAWEL Media. “De artikelen zijn relevant en kwalitatief goed, het loopt snel en makkelijk binnen via Pubble en het past goed bij het lokale karakter van de krant. De onderwerpen voor de komende weken zijn al ingepland, maar we kunnen altijd inhaken op urgente ontwikkelingen.”

Meer informatie

Stuur een mailtje naar info@jawelmedia.nl of bel met Erwin Klein Wolterink: 06-55 70 68 55.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=pubble.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Nieuw: Pubble webinars!

Mooie vacature!

Ben jij frontend developer en ook nog een beetje heel erg goed, zeg maar geniaal in je werk? lees verder
Meer berichten


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=pubble.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

Meest recente berichten

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=pubble.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>