Afbeelding

Pubble en Pinch samen op internationaal mediacongres

Nieuws voor uitgevers

Pubble en appbouwer Pinch zijn present tijdens het World News Media Congress 2024, van 27 tot en met 29 mei in Kopenhagen. 

Het is voor ons allebei een mooie plek om ons internationaal te oriënteren en te presenteren. Dat doen we gezamenlijk. 

WAN IFRA

Op dit congres van de World Association of News Publishers (WAN IFRA) komen uitgevers, hoofdredacteuren en mediamanagers bijeen om kennis te maken met nieuwe technieken en innovatieve oplossingen. Dit jaar is de 75e editie. 

Inspiratie voor Pubble

“We verwachten voor ons relevante innovaties te zien en volop inspiratie op te doen voor de verdere doorontwikkeling van Pubble”, zegt Adri de Bruijn van Pubble. “Daarnaast is het een uitgelezen podium om ons samen met Pinch te presenteren aan een internationaal uitgeverspubliek.”   

Pinch sluit naadloos aan

Pubble en Pinch werken al twee jaar nauw samen. De ‘white label’ nieuwsapp van Pinch sluit naadloos aan op Pubble, waardoor in de afgelopen maanden al tientallen lokale titels hun professionele nieuwsapp konden lanceren.

Pubble over de grens

Pubble heeft al gebruikers over de grens: sinds 2020 maakt het Deens/Duitse Flensborg Avis gebruik van Pubble. Dit jaar zijn er twee Belgische uitgeverijen op Pubble overgestapt.