Afbeelding

Wij (echte mensen) staan ook in 2023 weer voor je klaar!

Nieuws voor uitgevers

Wie maakt de krant in 2023, de mens of de machine? We vroegen het de machine en dit is het antwoord.

Dat wisten we al

Gelukkig, de machine zal de mens niet vervangen. Maar maakt het proces wel efficiënter en effectiever. Iets dat alle gebruikers van Pubble natuurlijk allang wisten.

Intelligent experiment

De machine hierboven is de experimentele ChatGPT van OpenAI die in 2022 volop in het nieuws was. Werp hem een vraag toe en je hebt in een paar tellen een intelligent antwoord. Of een compleet artikel, zoals RTL Nieuws liet zien

Verbluffend! En griezelig?

Razendknap en misschien ook zelfs griezelig. Want waar stopt deze kunstmatige intelligentie? Tja, dat kun je de AI-chatbot dan weer niet vragen, want voorspellen is niet zijn ding. Zijn verbluffende resultaten zijn louter en alleen gebaseerd op bestaande informatie die online te vinden is. Dus gelukkig zijn er ook in 2023 nog gewoon redacteuren, verkopers en opmakers van vlees en bloed nodig om kranten, magazines en websites te maken.

Klaar voor het nieuwe jaar

Daarbij uiteraard weer op vertrouwde wijze ondersteund door Pubble. Want ons team van ontwikkelaars en ondersteuners (allemaal echte mensen trouwens) staat ook in het nieuwe jaar weer voor jullie klaar. 

Dat het een jaar mag worden met heel veel goed nieuws!

Nieuwe techniek

En o ja: ondertussen sleutelen wij verder aan de Pubble-techniek om het uitgeven nóg makkelijker te maken. Dus blijf onze blog en nieuwsbrief lezen.