Afbeelding

Klaar voor een nieuw jaar vol uitdagingen

Nieuws voor uitgevers

Wie van voortkabbelen houdt, is in de uitgeverswereld aan het verkeerde adres. De corona-looping hebben we gehad, maar de rest van de achtbaan kent ook nog scherpe bochten. Dus ook 2023 wordt weer een jaar van uitdagingen. Pubble denkt mee en helpt mee.

We staan dichtbij 

Want wij komen - zoals bekend - voort uit de uitgeverij en staan daarom nog altijd dichtbij de vele uitdagingen die jullie op de werkvloer en in de directiekamer ervaren. Dus denken we mee en geven we indien gewenst graag advies. Dat doen we op basis van onze eigen ervaringen en die van de meer dan 450 titels die met ons systeem gemaakt worden. Met trots kunnen we melden dat we in 2022 en 2023 weer een mooi aantal nieuwe uitgevers en titels mochten en mogen verwelkomen.


Nieuw webplatform

Ondertussen hebben onze ontwikkelaars er flink de vaart in. In het afgelopen jaar hebben ze alle nieuwssites overgezet naar een nieuw platform. Dat betekent meer keuze en flexibiliteit. We introduceren daarom nu onze website-service, waarmee gewenste aanpassingen en toevoegingen snel en goed worden geregeld.

App

Verder sluit Pubble naadloos aan bij de apps van onder andere Pinch en ePublisher. In 2022 zijn de eerste titels op de Pinch-app aangesloten, in 2023 volgen er meer. 

Omzet online

Veel uitgevers richten zich op een groei van de online-omzet. Pubble heeft diverse modules die daarbij kunnen helpen. Een kwestie van uitproberen en van profiteren. Dus kijk vooral eens bij onze PLUS-modules en maak er in 2023 werk van.


De toekomst van Pubble

Last but not least: onze ontwikkelaars hebben in 2022 diverse vlekjes weggewerkt en handige nieuwe functies toegevoegd. Op de pagina ‘Wat is nieuw in Pubble’ houden we de belangrijkste punten bij.
Daar doen we het komende jaar een flinke schep bovenop. Onze roadmap voor 2023 stuurt ons langs alle onderdelen, functionaliteiten, knopjes en vakjes. Zodat we uiteindelijk uitkomen bij een geheel vernieuwde Pubble: draaiend op de techniek van de nieuwste generatie en helemaal klaar voor de toekomst.

Hou onze nieuwsbrief en blog dus goed in de gaten!