Afbeelding
Bijspijkeren

In de collegebanken bij Het Kontakt

Nieuws voor uitgevers

Na de bijspijkersessies in Weesp, gaan we nu het land in met onze tips & tricks. De aftrap was bij Het Kontakt in Goudriaan. Het leek wel een collegezaal.

Meer dan twintig redacteuren en opmakers volgden de presentatie. Een van hen was er via Zoom zelfs vanaf zijn vakantieadres bij. Specifieke vragen en opmerkingen maakten er een actieve bijeenkomst van. 

Ervaren gebruikers iets bijgeleerd?

Hebben we de ervaren Pubble-gebruikers van Het Kontakt nog iets nieuws kunnen leren? Jazeker wel, zo bleek uit het ‘o wat handig’ tijdens de presentatie en diverse reacties na afloop. Zoals we ook al tijdens onze sessies in Weesp merkten: menigeen heeft zich een werkwijze in Pubble eigengemaakt die op sommige punten handiger kan. De opbrengst van zo’n bijspijkersessie is dan ook voor elke gebruiker weer anders.

Meer uitgevers

De komende weken trekken wij het land in om bij meer uitgevers bij te spijkeren. Wij hebben twee presentaties: voor redactie & opmaak en voor verkoop & administratie. 

Lees ook

O ja: in de redactie-sessie leggen we nog eens uit hoe je deze mooie lees ook-verwijzingen kunt maken - en waarom dat een goed idee is.