Afbeelding

De nieuwsbrief brengt je artikelen effectief onder de aandacht...

Pubble PLUS

Per dag checken we één tot zes keer onze e-mail. De Pubble-module voor nieuwsbrieven en campagnes is dus een belangrijke tool om direct onder de aandacht te komen van lezers en adverteerders. 

Voordelen:
Direct contact met lezers en adverteerders
Meer bereik
Meetbaar
Weinig of geen werk

Mailbox

Wie zich inschrijft op een nieuwsbrief, is betrokken en geïnteresseerd. De cijfers spreken voor zich: liefst 93% van de Nederlanders is ingeschreven op een nieuwsbrief, terwijl 75% reageert op een link in de nieuwsbrief. Waarom zouden uitgevers zich daar niet ook op richten? 

Lezers

Dus met het verzenden van nieuwsbrieven blijf je top of mind en vergroot je je online bereik. Via een wekelijke mail met de digitale editie van de weekkrant bijvoorbeeld. Een mailtje met de belangrijkste nieuwe berichten kan ook. Of allebei. Zo breng je je website constant en heel effectief onder de aandacht. 

Automatisch. Of niet!

Een nieuwsbrief is weinig of helemaal geen werk: je kunt ze namelijk makkelijk en snel opmaken en verzenden, maar dat alles ook helemaal automatisch laten doen.

Voorbeelden

Klik op deze voorbeelden om de nieuwsbrief te lezen.

- Dagelijkse nieuwsbrief aan de abonnees van BussumsNieuws Extra

- Weekoverzicht + digitale krant Alkmaars Nieuwsblad

Meten is weten

De module voor nieuwsbrieven geeft inzicht in belangrijke statistieken, zoals de openingsratio. 

Adverteerders

Met weer andere nieuwsbrieven hou je nauw contact met adverteerders. Je stelt ze op de hoogte van aanbiedingen en specials. Zo zorg je ervoor je niet vergeten wordt, want e-mail blijkt een effectieve manier om nieuwe leads te genereren.

Campagne 

Onze adverteerdersmodule heet: campagne. Die verstuurt niet alleen de nieuwsbrief, maar biedt een overzichtelijke tool waarmee het verkoopteam aan de slag kan met opvolging. Inclusief de actuele status van het bereik, de contactmomenten en de omzet.

Meer weten over nieuwbrieven en campagnes?
Neem vrijblijvend contact op met ons op voor meer informatie en prijsopgave:
info@pubble.nl
0294 410054

Last but not least...

Natuurlijk heeft Pubble ook een nieuwsbrief. Twee zelfs: nieuws voor uitgevers en tips voor gebruikers.