Afbeelding

De podcast: voor een sterkere binding met je publiek

Pubble PLUS

Met onze PLUS-module voor Podcasts plaats je de nieuwste aflevering van je podcast net zo eenvoudig online als een nieuwsbericht. 

Voordelen:
• Nieuwe aflevering meteen toevoegen aan je website
• Snel toevoegen aan een artikel en de nieuwsbrief
• Versterkt de binding met je publiek
• Nieuwe commerciële mogelijkheden

Persoonlijker

Over engagement gesproken: een podcast is een goede manier om de band met je publiek te versterken. Luisteren naar een stem maakt het veel persoonlijker en dat versterkt de band met de titel of het nieuwsmerk. Commercieel biedt dat ook allerlei nieuwe kansen. Bovendien is een podcast makkelijker te maken dan een video. 

Eigen kanaal

Je kunt je podcast aanbieden via de bekende podcastplatformen, maar daarnaast wil je die boeiende producties natuurlijk ook aanbieden op je eigen website. In onze PLUS-module voor Podcasts doe je dat net zo snel en eenvoudig als het maken van een nieuwsbericht.

Spelen en delen

In een handomdraai maakt je voor elke aflevering een wervende pagina, waarin de opname uiteraard kan worden afgespeeld. Vanzelf ontstaat een overzichtpagina van alle afleveringen. In een nieuwsartikel en/of de nieuwsbrief plaats een makkelijk link naar je podcast. Met de deelknoppen kan iedereen de podcast verder verspreiden via mail of sociale media. Zo vergroot je de bekendheid en hou je de doelgroep op je eigen kanaal. 

In de praktijk

Een voorbeeld van een succesvolle lokale podcast is De Bron van MooiRooi. Hun podcastpagina’s komen uit Pubble. 

Of kijk en luister eens rond bij de vijf podcasttitels van het ND voor nog meer inspiratie.

Meer weten over onze module voor Podcasts? We vertellen er graag meer over.
Neem vrijblijvend contact op met ons op voor meer informatie en prijsopgave:
info@pubble.nl
0294 410054