Logo pubble.nl

Pubble wenst je fijne feestdagen, op kantoor of thuis

  Werken met Pubble

Helaas is de kerstperiode dit jaar vooral een kwestie van thuisblijven. Zelfs als je nog moet werken. Gelukkig heb je ook thuis de volledige beschikking over Pubble. Zonder aanpassingen werk je snel en probleemloos door. 

Hoe de oproep van de thuiswerkoproep van de overheid wordt ingevuld blijft uiteraard een zaak van de uitgever, maar aan Pubble zal het niet liggen. Zolang je maar verbonden bent met internet, heb je alle functionaliteiten beschikbaar. Dus voor thuiswerken zijn geen speciale aanpassingen nodig. 

Werk gaat gewoon door

Wij zorgen ervoor dat Pubble goed blijft presteren, ook als het ineens heel druk is op de digitale snelweg. Zo gaat de uitgifte van kranten en nieuwssites gewoon door.

Hier nog twee andere artikelen in onze blog over dit onderwerp.

Een advertentie maken kan overal

Tips en podcast voor thuiswerkers

Blijf gezond

Het neemt allemaal niet weg dat we allemaal in een nare situatie zitten. Door corona is het hoe dan ook een heel andere winter dan anders. Dus last but not least een hart onder de riem: blijf positief en blijf gezond! Namens alle Pubble-medewerkers fijne feestdagen en een goed 2021 gewenst! 

Helpcentrum

Heb je vragen? Check de handleidingen in ons helpcentrum (het vraagteken-icoon). Daar kun je ook een bericht sturen aan onze helpdesk.

Nieuw: Pubble webinars!

Mooie vacature!

Ben jij frontend developer en ook nog een beetje heel erg goed, zeg maar geniaal in je werk? lees verder
Meer berichten

Meest recente berichten

Meer berichten