Logo pubble.nl

Met elkaar vinden we het pad omhoog

  Nieuws voor uitgevers

Met hard werken en een grote hoeveelheid creativiteit en flexibiliteit is het ons gelukt om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de plotseling andere behoeften van onze klanten. En tegelijkertijd om te gaan met periodes van thuiswerken, digitale overbelasting en een onzekere markt. Moeilijke tijden, maar wél met mooie aanknopingspunten voor 2021.

We zagen die creativiteit en flexibiliteit gelukkig ook volop terug bij de lokale uitgevers en hun medewerkers. Ondanks alles draaide veel gewoon of aangepast door. Dat is iets om trots op te zijn. Een inspiratiebron over en weer.

Eenvoudig

Hoewel ‘eenvoudig’ nu meestal niet als eerste in je opkomt, doen we er alles aan om onze slogan Pubble maakt uitgeven eenvoudig  waar te maken. Veel Pubble-gebruikers hebben dat gelukkig ook bij het thuiswerken zo ervaren.

Erkenning

Maar er was meer. De lokale nieuwsmedia vervullen een belangrijke en dankbare rol in de samenleving door de lezers te informeren, een hart onder de riem te steken en voor verbinding te zorgen. Uit de toename van vrienden, donateurs, leden of abonnees bij vele uitgevers blijkt de enorme waardering van de lezers. Het steunpakket voor de lokale uitgevers betekende een belangrijke erkenning vanuit het kabinet.

Pubble staat voor je klaar

Natuurlijk, de tijden zijn nog steeds onzeker. Maar bij Pubble zijn we ervan overtuigd dat we voldoende houvast hebben voor succesvollere tijden. Ook in 2021 staan we voor je klaar, omzeilen we de klippen en kiezen we samen het pad omhoog.

Nieuw: Pubble webinars!

Mooie vacature!

Ben jij frontend developer en ook nog een beetje heel erg goed, zeg maar geniaal in je werk? lees verder
Meer berichten

Meest recente berichten

Meer berichten